DIICOT: Au fost ridicate mai multe probe de la domiciliul lui Dincă. Cercetările continuă

67
1 minut de lectură

DIICOT anunță că în urma cercetărilor de la casa lui Gheorghe Dincă au fost ridicate mai multe probe ce urmează a fi analizate, iar ancheta continuă și în zilele următoare în casa, anexele, mașina și autoutilitara bărbatului. Procurorii încă cercetează în locurile în care nu e nevoie de prezența lui Dincă, potrivit Mediafax.            

„Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cercetarea și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara lui Gheorghe Dincă nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta lui și a avocatului său.

„Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare”, mai arată procurorii.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că cercetările pentru găsirea Luizei continuă, duminică, în zona Dunării, unde sunt formate mai multe bălți, unde Gheorghe Dincă ar fi spus că a aruncat trupul fetei.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele