DIICOT: Cercetarea criminalistică la casa din Caracal a lui Dincă e aproape finalizată

84
1 minut de lectură

Cercetarea criminalistică la casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, principalul suspect din cazul crimelor de la Caracal, este „în cea mai mare parte“ finalizată, anunță DIICOT, care precizează însă că până la expirarea mandatului de percheziție vor fi efectuate și alte activități, informează Mediafax.

Joi, activitățile desfășurate la domiciliul lui Gheorghe Dincă au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică, precizează DIICOT, într-un comunicat de presă.

Procurorii DIICOT precizează însă că, până la data expirării autorizației de percheziție emisă de către instanța de judecată, vor fi efectuate și alte activități, în funcție de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au deschis un dosar in rem în cazul Caracal, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Luni, procurorii DIICOT au anunțat că au disjuns dosarul Caracal și au transmis către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție cauza care vizează neglijență în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceșanu la 112.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele