Emanuel Ungureanu, care a făcut public cazul pacientei arse la Floreasca, a depus plângere la Parchetul General

50
2 minute de lectură
Foto: Facebook/Emanuel Ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plângere în cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca, solicitând procurorilor să stabilească dacă personalul medical se face vinovat de înșelăciune, transmite Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

„Să arzi o pacientă pe 40% din corp pentru doctorul Beuran a însemnat un incident minor. Motivul pentru care am venit la Parchetul General este unul foarte clar – acela de a cere procurorilor să stabilească dacă personalul medical din Spitalul Floreasca ce a participat sau a coordonat operația din 13 și 22 decembrie (vorbim de 2 intervenții chirurgicale) au comis înșelăciune, uz de fals și fals intelectual. După declarațiile lui Beuran în care ne explica faptul că el nu a participat în sală, dar ar fi semnat în fals că a participat de la primul moment operator și până la ultimul, până la suspiciunea că pacienta ar fi fost alergică la iod”, a declarat Emanuel Ungureanu la sediul Parchetului General.

Singura anchtă administrativă în ziua incidentului a fost cea declanșată de managerul spitalului Floreasca, mai spune deputatul.

„Cu certitudine s-a încercat mușamalizarea acestei nenorociri”, a mai spus Ungureanu.

Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei a deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operații de la Spitalul Floreasca a murit duminică seară, au precizat surse judiciare pentru Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele