Fifor este sigur că niciun membru PSD nu va „trăda” la moțiune: „Nu avem emoții”

26
Foto: Mihai Fifor/Facebook

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat, luni, că nu are emoții pentru votul în privința moțiunii de cenzură. El a afirmat că parlamentarii din PSD vor asigura marți cvorumul de ședință, însă nu vor vota moțiunea de cenzură, transmite Mediafax.

„Vă asigur că nu există probleme. Nu avem emoții pentru ziua de mâine. Am vorbit de un principiu care spune că atunci când faci parte dintr-o organizație, partid politic și se decide ceva la nivelul acestuia, se votează și este unanimitate este bine să firesc să mergi pe linia partidului. Nu avem probleme nici în Cameră nici în Senat. S-a discutat cu colegii, aceștia sunt pe poziții. Decizia pentru mâine este să asigurăm cvorumul de ședință, dar noi nu vom vota pentru această moțiune de cenzură”, a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.

El a adăugat că marți este o zi importantă pentru electoratul PSD.

„Ziua de mâine este o zi importantă, în care dorim să dăm un semnal votanților noștri și românilor în general. Ziua de mâine nu este doar despre moțiunea de cenzură, ci despre promisiuni pe care alianța austerității le-a făcut electoratului”, a conchis Fifor.

Parlamentul va vota, marți, moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă.

Pentru ca moțiunea de cenzură a opoziției să treacă sunt necesare 233 de voturi ale parlamentarilor. PNL, USR, PMP, Pro România și UDMR au anunțat că vor susține demersul.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele