Firea: 500 de persoane, în carantină în București. Numărul lor crește de la oră la oră

203
2 minute de lectură
Sursa foto: Twitter

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că 500 de persoane erau în carantină în București, dar spune că numărul acestora crește de la o oră la alta, relatează Mediafax.

„Sunt 500 de persoane care se află în municipiul București în carantină, cei ce au venit în special din zonele roșii. Și aceste cifre se pot schimba de la o oră la alta. La prânz numărul cu siguranță va crește, diseară va fi și mai mare. Pentru că în fiecare zi vin în țară, cei mai mulți în București, zeci de români care lucrează în Italia și în Spania“, a declarat edilul Capitalei la Digi 24.

În ceea ce privește spațiile de cazare a celor aflați în carantină, edilul spune că a primit ajutor din partea hotelierilor.

„Am avut și noi câteva spații de cazare pentru persoanele care au indicația din partea DSP să stea în carantină două săptămâni. Am făcut și un apel public și le mulțumesc reprezentanților mediului de afaceri care ne-au pus la dispoziție unități hoteliere pentru a caza aceste persoane care au nevoie de carantină și a asigura toate condițiile decente pentru această perioadă. Pentru că nu este deloc ușor: trei mese pe zi, gustări, haine, lenjerie, obiecte de îngrijire personală și tot ce este necesar, mai ales că sunt și copii“, a mai spus Gabriela Firea. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele