Firea: Începem iar s-o luăm de la capăt cu grupuri, grupulețe?

57
1 minut de lectură

Primarul Capitalei și președinte interimar PSD București Gabriela Firea a declarat vineri, înainte de ședința social-democraților, că un congres în partid nu se poate organiza în perioada imediat următoare, fiind nevoie, mai degrabă, să se strângă rândurile pentru moțiunea de cenzură, informează Mediafax.

“Să venim cu un mesaj clar pentru români, și nicidecum să alergăm după scaun. Un Congres va trebui să aibă loc pentru modificarea statului și pentru alegerile prezidențiale. Acum avem o conducere statutară și nu am auzit voci în partid care să conteste această conducere. Practic nu este un gol de putere”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă acest congres trebuie să aibă loc în perioada imediat următoare, Firea a spus: “Când să îl organizăm? Nu trebui să fie organizate conferințe în județe. Noi în loc să strângem rândurile pentru moțiunea de cenzură în Parlament, începem iar s-o luăm de la capăt cu grupuri, grupulețe, în loc să fim preocupați de alte probleme?”

Social-democrații discută, la ora transmiterăă știrii, în ședința CEx, despre organizarea unui Congres în care să se decidă noua conducere a partidului, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele