iHunt intră la tranzacționare pe piața AeRO a BVB

38
1 minut de lectură

Acțiunile iHunt, primul retailer online si producător de telefoane mobile care se listează la Bursa de Valori București, vor intra la tranzacționare pe piața AeRO a BVB pe 9 iulie, arată un comunicat de presă al BVB.

iHunt technology Import Export Ploiești, importator direct de telefoane mobile și accesorii din China, și-a început activitatea în anul 2015, cu doi angajați și cu un capital social de 200 lei, pentru ca, la sfârșitul anului 2018, să ajungă la 25 de salariați, un capital social în valoare de 1,4 milioane lei și o cifră de afaceri de peste 24 milioane lei.

Obiectivul strategic al companiei este acela de a ajunge, într-un orizont de timp de 2 ani, cel mai mare importator direct de telefoane mobile chinezești sub marcă proprie, prezente în portofoliile marilor operatori locali. Compania administrează magazinul online www.ihunt.ro.

Gabriel Nițulescu
Gabriel Nițulescu este jurnalist, comentator, analist economic și autor de cărți economice, cu articole publicate în presa economică românească. A fost jurnalist la Curentul, Ziarul Financiar, Capital, Banii Noștri, Ghidul de Bani și Financial Director Romania. A fost editor coordonator al săptămânalului Banii Noștri și redactor-șef al revistei lunare Financial Director România.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele