Britanicii vor lupta împotriva unui cadastru de sănătate publică în următorii două luni

Una din cinci persoane din Anglia ar fi putut avea corona virusul, un număr mult mai mare decât cel sugerat în cifrele oficiale.

76
1 minut de lectură

250.000 din cele 5,9 milioane de întreprinderi mici din Marea Britanie ar putea dispărea din cauza COVID.

Noile variante COVID descoperite în Marea Britanie, Africa de Sud și acum Japonia au fost cauza unei creșteri recente a cazurilor în Marea Britanie.

Conform previziunilor actuale, decesele din Marea Britanie se vor apropia de un vârf de aproape 2.000 pe zi. Vaccinurile administrate săptămâna aceasta nu vor oferi prea multă protecție pentru încă două sau trei săptămâni.

Poliției li se spune să lovească mai repede persoanele cu amenzi de 200 de lire sterline dacă nu pleacă acasă la prima cerere. Măsurile ar putea fi mai strânse, iar oficialii urmăresc reducerea restricțiilor pe 23 martie.

Între timp, în Iran, liderul suprem, ayatollahul Ali Khamenei, a interzis importurile de vaccinuri atât din Regatul Unit, cât și din SUA, confuz cu privire la modul în care ambele au făcut ca vaccinurile să fie eficiente, în timp ce se confruntă cu unele dintre cele mai mari rate de infecție. “Dacă americanii ar fi reușit să producă un vaccin, acest fiasco al corona virusului nu s-ar fi întâmplat în propria țară”, a spus Khamenei astăzi. – De ce vor să ni-l dea? Ar trebui să-l consume ei înșiși, astfel încât să nu aibă atât de multe decese. ”

Cu toate acestea, în cele din urmă, vești bune! Un nou studiu Pfizer a arătat că vaccinul lor funcționează împotriva ambelor variante noi găsite în Marea Britanie și Africa de Sud.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele