Se așteaptă ca decesele provocate de coronavirus în SUA să ajungă la jumătate de milion

50
1 minut de lectură

Astăzi ar putea fi ultima zi completă a lui Donald Trump ca președinte al SUA, dar nu va fi ultima zi în care americanii vor simți efectele mandatului său – țara urmând să lovească jumătate de milion de morți în februarie.
Peste noapte, Trump a încercat chiar să deschidă granițele călătorilor europeni și brazilieni – două puncte fierbinți notabile în care au prins rădăcini variante mutate ale virusului. Echipa Biden a declarat că noua administrație „nu intenționează să ridice aceste restricții”.
O nouă variantă de coronavirus a fost descoperită în Garmisch-Partenkirchen din Bavaria. Directorul medical adjunct al spitalului local a spus că este prea devreme pentru a spune dacă acesta este mai contagios sau mai agresiv decât originalul.
Secretarul britanic pentru sănătate, Matt Hancock, a intrat într-o perioadă de autoizolare, după ce aplicația de urmărire a Regatului Unit a avertizat că se afla în apropierea unei persoane care a dat recent test pozitiv pentru coronavirus. Hancock a fost anunțat luni că trebuie să se izoleze șase zile, ceea ce înseamnă că se afla în vecinătatea unui caz pozitiv cândva joi sau vineri.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele