UPDATE Incendiul din nordul Capitalei: Declarații de ultimă oră ale ISU/ Nu există victime

418
3 minute de lectură
Sursă foto: G4Media

UPDATE 15.02 Bogdan Toma, reprezentantul ISU, a precizat pentru Mediafax că incendiul din nordul Capitalei este localizat, adică nu există pericolul ca flăcările să ajungă la clădirile din apropiere, însă echipajele intervin în continuare pentru a-l lichida, chiar dacă acțiunea este una dificilă.

„La acest momment, incendiul este localizat, ceea ce înseamnă că nu mai există pericolul de propagare la alte clădiri invecinate. Intervenim în continuare pentru lichidarea incendiului cu 27 de autpseicale cu apă și spumă, patru autoscări, patru autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială CBRN”, a declarat pentru Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Potrivit reprezentatului ISU, echipajele s-au mai confruntat cu astfel de incendii de amploare în Capitală. De asemenea, pompierii au la indemână surse de apă, chiar dacă au fost întâmpinate unele probleme cu alimentarea.

„Intervenția este una destul de dificilă întrucât vorbim de suprafață mare incendiată, un număr foarte mare de forțe alocate, o căldură foarte mare cu care se confruntă colegii mei. Am luat măsura adoptării unui dispozitiv circular, ceea ce înseamnă că am înconjurat clădirea”, mai spune Bogdan Toma.

UPDATE 14.26 Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a precizat că nu sunt victime ale incendiului din nordul Capitalei și, din informațiile pe care le deține, clădirile și depozitele afectate au autorizație de funcționare de la ISU, transmite Mediafax.

„În momentul de față, nu avem cunoștință că ar exista vreo victimă. (…) (Clădirile și depozitele dețin autorizație de funcționare de la ISU, n.r.) Din informațiile mele, da. (…) Acum ne ocupăm de stingerea incendiului. Avem un plan pe care îl aplicăm, în primul rând pentru trafic – avem Poliția Locală în zonă”, a declarat Tudorache la Digi24.

Potrivit primarului Sectorului 1, echipajele de intervenții nu au întâmpinat dificultăți în trafic pentru a ajunge la locul incendiului. Tudorache nu deține informații dacă angajații mai sunt în apropierea incendiului.

UPDATE 13.55 La fața locului au fost trimise 27 de mașini de stingere, 4 autoscări de intervenție la înălțime, 4 descarcerări și două ambulanțe SMURD, suprafața afectată de flăcări fiind de aproximativ 10.000 metri pătrați, anunță ISU București-Ilfov.

La misiunea de stingere a incendiului din nordul Capitalei, intervin 27 mașini de stingere, patru autoscări de intervenție la înălțime, patru descarcerări și două ambulanțe SMURD.

Nu sunt persoane surprinse de incendiu.

Suprafața afectată este de aproximativ 10.000 metri pătrați, potrivit ISU București-Ilfov.


Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum.

La momentul transmiterii știrii, hala arde în întregime.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele