Trump şi-a anulat vizita în Polonia

40
1 minut de lectură

Președintele american, Donald Trump, a anulat vizita oficială pe care o avea programată la finalul săptămânii în Polonia, afirmând că dorește să rămână acasă și să se asigure că guvernul federal este pregătit pentru uraganul Dorian care se îndreaptă spre Florida, relatează Mediafax.

Trump, care s-a întors luni la Casa Albă, după un summit al Grupului Celor Şapte (G7) din Franța, a anunțat că vicepreședintele Mike Pence îl va înlocui în vizita de la Varșovia, la o ceremonie care marchează 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Furtuna pare că ar putea fi una foarte mare, într-adevăr“, a declarat Trump în Grădina Trandafirilor în timpul unui eveniment oficial destinat înființării Comandamentului Spațial al SUA.

Uraganul Dorian, care ar putea să devină o furtună de categoria 4, ameninţă să se apropie de Florida, şi este posibil să afecteze şi clubul și clubul privat al lui Trump, Mar-a-Lago din Palm Beach, situat pe coasta Atlanticului.

Trump a anulat deja o vizită în Danemarca, care trebuia să fie combinată cu oprirea în Polonia. El a spus de săptămâna trecută că amână călătoria în Danemarca, după răspunsul negativ din partea acestei țări cu privire la ideea sa ca Statele Unite să cumpere Groenlanda.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele