Instagram testează ascunderea like-urilor în toată lumea

15
2 minute de lectură

Urmăriți-ne și pe Facebook

Unii utilizatori de Instagram din întreaga lume vor rămâne fără like-uri pe profilurile lor. Instagram a anunțat joi că extinde testele care țin deja de luni de zile, în perspectiva unei schimbări majore ce va modifica modul în care utilizatorii vor interacționa cu serviciul de photo-sharing.

Instagram a testat deja eliminarea like-urilor în mai multe țări, între care Australia, Brazilia și Canada. Săptămâna trecută, compania a anunțat că like-urile vor fi ascunse și pentru unii utilizatori din Statele Unite, potrivit CNN.

Utilizatorii selectați pentru test nu vor mai putea vedea numărul de like-uri sau vizualizări pe fotografii sau conținutul video, pe pagina principală sau pe alte profiluri, însă vor putea vedea câte like-uri au propriile postări.

„Deși răspunsul primit la testele anterioare a fost unul pozitiv, este vorba de o schimbare fundamentală a Instagram, astfel că mergem mai departe cu testele pentru a învăța cât mai mult de la comunitatea noastră globală“, a spus un purtător de cuvânt al Facebook, companie ce deține Instagram, prin intermediul unui comunicat de presă.

Utilizatorii pot în continuare să își manifeste aprecierea pentru un anumit conținut executând dublu click sau prin selectarea simbolului-inimă de sub postare, însă numărul total de like-uri nu va fi afișat.

Deocamdată nu se știe dacă Instagram va ascunde definitiv like-urile. ■

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele