Liviu Dragnea a dat în judecată Comisia Europeană

Liviu Dragnea vs. Uniunea Europeană

115
1 minut de lectură

Liviu Dragnea a dat în judecată Comisia Europeană la Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemborug. Intenția liderului PSD este de a anula raportul Oficiului European Anti-Fraudă (OLAF), care a constatat frauda cu fonduri europene din dosarul Tel Drum în care a fost inculpat de Parchetul Anticorupție român.

Liderul PSD reclamă, prin avocații Bernard O’Connor și Sebastien Gubel, că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat, că i-a încălcat prezumția de nevinovăție la realizarea raportului care a dus la anchetarea și apoi la inculparea sa de către DNA. El mai acuză OLAF și de încălcarea regulilor de bună administrare a justiției.

Legătura dintre OLAF și procesul intentat Comisiei Europene este dată de faptul că Dragnea nu mai avea posibilitatea de a ataca raportul OLAF, motiv pentru care atacă răspunsul negativ primit de la Comisia Europeană primit la plângerea pe care el a făcut-o OLAF.

Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnarea de fonduri europene. El este acuzat că a favorizat Tel Drum, firmă care îi este atribuită și despre care procurorii spun că este controlată de liderul PSD prin interpuși, în acordarea unor contracte finanțate prin fonduri euroene în perioada în care era președinte al Consiliului Județean Teleorman.

[adrotate group="1"]

1 COMENTARIU

  1. Pe banii cui? Pe banii romanilor sau pe banii lui? Răspunsul e clar: pe banii nostri ai tantalailor care pe 03.01 era la birourile de colectare a taxelor și impozitelor dacă a plateasca. Unul din personajele celebre ale uni serial spunea:”prostii mai mor, dar prostia e vesnica”!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele