Luminițele de Crăciun se aprind mai devreme în Capitală. Cât a costat Târgul?

40
2 minute de lectură
Sursa: Facebook

Urmăriți-ne și pe Facebook

Luminițele de Crăciun din acest an se vor aprinde pe data de 28 noiembrie, mai devreme decât în alți ani, când se aprindeau de la 1 decembrie, au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei. Tot pe 28 se aprinde și bradul la Târgul de Crăciun.

„Târgul de Crăciun din Capitală României, eveniment de tradiție organizat de 13 ani în București și prezent pe harta turistică a evenimentelor de profil din Europa, (târgul fiind de altfel parte din rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – „Christmas Markets“), este cel mai mare Târg care marchează sărbătorile de iarnă din România, organizat în cea mai mare Piață din Capitală. Pe toată durata evenimentului, în medie, acesta este vizitat de aproximativ 1 milion de români și turiști străini“, transmit reprezentanii Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, La Târgul de Crăciun București care are loc anul acesta în perioada 28 noiembrie – 26 decembrie, desfășurat pe o suprafață de 16.234 mp, sunt amplasate peste 130 de căsuțe, un patinoar de 600 mp, Casa lui Moș Crăciun de 100 mp, un carusel, ieslea, bradul de 30 de metri împodobit cu cetină naturală, două zone gastronomice și vor avea loc concerte și spectacole.

„Pentru corecta informare a opiniei publice, reiteram faptul ca anul acesta costurile Târgului de Crăciun nu depasesc costurile evenimentelor similar organizate in anii trecuti, ci dimpotriva, acestea sunt mai mici. (…) Suma netă a achizițiilor realizate in anul 2018 a fost de 6,3 milioane de lei, iar în anul 2019 suma netă a achizitiilor din SICAP este de 5,7 milioane lei“, se mai arată în comunicatul PMB.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele