Managerul de la Victor Babeș: Un pacient cu coronavirus îi scuipă pe medici

148
2 minute de lectură

Managerul spitalului Victor Babeş din Bucureşti Emilian Imbri a anunțat că va depune plângere pe numele unui pacient bolnav de coronavirus, căruia nu i-a fost dezvăluit numele. Pacientul ar fi scuipat medicii de la spital.

„Să se facă bine, să-l externăm şi apoi vom depune plângere. Este vorba despre un comportament al unui pacient, comportament care nu este anormal, dar care ne va ne va face pe noi, corp medical, si instituţia pe care o reprezintă ne va face să depunem o plângere, după ce acest pacient va ieşi bine, pe picioare, sănătos şi vesel din spital”, a declarat Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeş, la Antena 3.

Acesta a precizat că medicii nu au fost în pericol, pentru că sunt echipaţi corespunzător.

„Gestul, însă, este unul care nu îşi găseşte explicaţii. Sunt mici manifestări pe care le practică din când în când. Poate e de bucurie că se simte mai bine”, a precizat Imbri.

Întrebat dacă este vorba despre pacientul care a ajuns iniţial la Spitalul Universitar și care a acuzat dureri cardiace şi a mințit că n-ar fi fost plecat din ţară, managerul spitalului a evitat să ofere detalii.

„Lasaţi-mi dreptul de a face plângerea public după ce acest pacient se externează în viaţă şi într-o stare bună. Atunci se va face cunoscută persoana”, a conchis Imbri.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele