Mario Iorgulescu rămâne în libertate. Judecătorii au anulat mandatul de arestare preventivă

47
1 minut de lectură

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au trimis dosarul lui Mario Iorgulescu înapoi la prima instanţă, pentru rejudecare. Ei au constatat ca nelegală decizia de arestare tânărului, transmite Mediafax.

– Mandatul de arestare internaţională pentru Mario Iorgulescu a fost anulat, deci tânărul rămâne, momentan, în libertate
Mario Iorgulescu rămâne, momentan, în libertate.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anulat mandatul internaţional de arestare după ce au constatat ca fiind nelegală decizia din primă instanţă. Astfel, cererea procurorilor de arestare a lui Iorgulescu ajunge din nou la Tribunalul Bucureşti, prima instanţă, pentru rejudecare.

Informaţia a fost confirmată de avocatul Cristian Ene, pentru MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat şi drogat în data de 8 septembrie 2019 şi a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Acesta nu a oprit la semafor şi a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deşi limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că şi el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele