Meleșcanu, susținut de PSD la șefia Senatului. Reacții

70
1 minut de lectură
Foto: Agerpres

Senatorul ALDE Teodor Meleșcanu a declarat, după ce PSD a decis propunerea sa în fruntea Senatului, că nimeni nu i-a cerut vreodată să plece din ALDE. De asemenea, Meleșcanu a declarat că nu a discutat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre această propunere a PSD.

“Am înțeles că astăzi în acest moment în cadrul grupului senatorial PSD s-a adoptat decizia de a-mi susține candidatura”, a declarat fostul ministru de Externe, luni, la Parlament.

Acesta a spus că se va baza pe voturile celor care cred că la conducerea Senatului este nevoie de “un om cu experiență, echilibrat”, pentru că în această perioadă Parlamentul va avea un rol cheie de jucat în politica românească.

De asemenea, Meleșcanu a negat că i-a fost propusă trecerea în PSD: “Niciodată nu mi-a cerut nimeni să plec de la ALDE”.

“Este vorba de poziția că am avut-o în mod normal trebuia să se perpetueze de președinte al Senatului. Acest post este o garanție a faptului că ALDE nu va fi supus unei presiuni de un fel sau altul și vor oferi și colegilor mei o perspectivă pentru viitor pentru a rămâne în ALDE și pentru a ne dezvolta partidul în continuare. N-am discutat încă cu domnul Tăriceanu (despre propunere-n.red.)”, a mai declarat senatorul ALDE.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele