Mesajul de seară cu care Dăncilă a închis ziua moțiunii de cenzură

147
Viorica Dăncilă Sursa: Facebook

Premierul Viorica Dăncilă a închis cu un mesaj pe noul cont de Facebook ziua în care parlamentarii și-au dat votul pe moțiunea de cenzură.

Dăncilă le-a mulțumit aleșilor din coaliția PSD-ALDE și a reluat acuzațiile la adresa parlamentarilor din opoziție, în condițiile în care „România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, nu de joaca de-a da jos guverne, fără un program, fără o echipă și fără pic de viziune pentru construcție și viitor”.

Postarea integrală de pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă:

„Mulțumesc colegilor de partid și partenerilor din alianța de guvernare pentru susținerea arătată astăzi. Este încă o dovadă clară a unității formațiunilor care compun acest guvern și a determinării noastre de a ne continua programul asumat.

Colegii din opoziție nu au reușit să arate decât amatorism și lipsă de seriozitate și pregătire. Îi îndemn încă o dată să reflecteze la semnificația votului de la ultimele alegeri și să nu o altereze în propriul interes, unul politic și de imagine. România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, nu de joaca de-a da jos guverne, fără un program, fără o echipă și fără pic de viziune pentru construcție și viitor”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele