Mihai Fifor, ales președintele PSD Arad: Începem o nouă etapă

19
2 minute de lectură
Mihai Fifor. Sursă: Facebook

Mihai Fifor a declarat, după ce a fost ales sâmbătă președinte al filialei PSD Arad, că a fost o competiție corectă. Fostul secretar general al partidului a vorbit și despre alegerile locale și parlamentare din acest an.

„Nu pot decât să le mulţumesc tuturor colegilor mei, cei care dau sens şi viată PSD Arad, tuturor acelor colegi care m-au votat sau nu m-au votat astăzi şi care răman coloană vertebrală a organizaţiei. Misiunea încredinţată astăzi mă obligă şi mă onorează. A fost o competiţie corectă, exact cum mi-am dorit întotdeauna, o confruntare de mentalităţi şi viziuni, care nu poate decât să dea un impuls dinamic vieţii interne de partid. Am vorbit şi vorbesc despre reformare, reconstrucţie, obiective, proiecte, toate bazate pe profesionalism, onestitate, corectitudine, determinare şi curaj”, a scris Mihai Fifor, sâmbătă, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că PSD va găsi forța pentru „a stinge pasiunile aprinse în aceste săptămâni de competiția internă”.

„De azi începe o nouă etapă în viaţă PSD Arad şi sunt convins că vom găsi forţă şi înţelepciunea necesare pentru a stinge pasiunile aprinse în aceste săptămâni de competiţie internă. Camaraderia, solidaritatea şi spiritul de echipă trebuie să fie liniile directoare ale activităţii noastre viitoare şi numai de noi depinde dacă vom reuşi să dăm o nouă şansa PSD Arad”, a completat Fifor.

El a mai spus că social-democrații din Arad au obligația să câștige alegerile locale și parlamentare din acest an.

„Ne aşteaptă două bătălii extrem de grele, localele şi parlamentarele, bătălii pe care suntem obligaţi să le câştigăm pentru noi şi pentru arădeni. Şi le vom câştiga! Pentru că nouă ne păsa, pentru că noi avem soluţii, pentru că noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Puternici împreună! Pentru Arad! ”, a conchis liderul PSD Arad.

Mihai Fifor a fost ales, sâmbătă, la șefia PSD Arad, la conferința județean de alegeri care a durat șase ore. Deputatul Adrian Todor a anunțat că va demisiona din funcția de președinte interimar al filialei Arad, pentru că nu se regăsește în echipă.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele