Ministerul Educației ar putea aproba rezidențiatul în spitale private

32
1 minut de lectură

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, dr. Horațiu Moldovan este de părere că rezidențiatul în spitale private este o variantă de luat în seamă și se află în atenția MS, atâta timp cât aceste centre beneficiază de bază tehnologică avansată.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Horațiu Moldovan, a fost întrebat, duminică, într-o conferință de presă la UMF Carol Davila, din București, dacă este pregătirea rezidenților în sistem privat o variantă de luat în seamă.

„Este o variantă, deoarece spitalele private au bază tehnologică foarte avansată pentru momentul actual. Să nu uităm faptul că în aceste spitale, în multe dintre ele, lucrează și cadre universitare cu foarte multă experiență și abilitate, care au chiar calitatea de conducători de doctorat, deci au și abilitatea universitar-academică de a coordona aceste specializări”, a spus secretarul de stat.

Întrebat, în continuare, când se va putea realiza rezidențiatul în spitale private, dr. Moldovan a răspuns că „este o problemă tehnică, pe care urmează să o avem în discuție”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele