Nicușor Dan: Taximetriștii nu vor mai fi obligați să folosească un dispecerat

10
1 minut de lectură
Maja Hitij/Getty Images)

Deputatul independent Nicușor Dan a anunțat că a câștigat procesul înaintat împotriva hotărârii Consiliului General al Capitalei care prevedea obligativitatea folosirii unui dispecerat de către taximetriști. Totodată, Curtea de Apel București a suspendat decizia adoptată anul trecut de Consiliu, potrivit Mediafax.

„În decembrie 2017, Firea propunea și Consiliul General vota un regulament prin care taximetriștii puteau fi contactați doar prin telefon și stație, fiind amendați dacă erau contactați prin aplicațiile inteligente (de exemplu Star Taxi). Ne duceam înapoi cu 10 ani. În 3 ianuarie 2018 (foto), am depus acțiunea la Tribunalul București împotriva hotărârii. Săptămâna trecută Curtea de Apel București mi-a admis acțiunea și a suspendat hotărârea Consiliului General. Decizia este definitivă. Cât tupeu să spui că vrei să faci din București un smart city și să trimiți taximetria la telefon și stație. Din fericire peste 6 luni putem schimbă administrația Firea la vot. De aceea continui să mă implic și merg înainte pentru București 100%”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

În septembrie 2018, Nicușor Dan anunța că depune plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva iniţiatorilor proiectului privind Regulamentul referitor la serviciul de taxi.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele