Mobile World Congress, cel mai mare eveniment din industria telecom, a fost anulat din cauza răspândirii coronavirusului

23
2 minute de lectură
Sursa foto: Twitter

Mobile World Congress, cel mai important eveniment din industria telecom, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus.

Mobile World Congress (MWC), cel mai mare eveniment din industria telefoanelor mobile, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii, citaţi de BBC.

Asociaţia GSM, care reuneşte cele mai importante firme din domeniu şi care organizează evenimentul spune că a devenit „imposibil” ca acesta să se desfăşoare, în condiţiile în care mari companii precum British Telecom, Facebook, LG, Nokia, Sony şi Vodafone şi-au anulat participarea.

MWC urma să aibă loc la Barcelona în perioada 24-27 februarie. Peste 100.000 de persoane participă de obicei la evenimentul anual, dintre care aproximativ 6.000 călătoresc din China.

La începutul acestei săptămâni, Amazon, Sony, Ericsson, Intel şi Nvidia au anunţat că nu vor participa. Şi grupul francez de telecomunicaţii Orange a renunţat, în ciuda faptului că şeful său executiv, Stephane Richard, prezidează GSMA.

Deutsche Telekom a spus că ar fi „iresponsabil” să-şi trimită personalul la o întâlnire cu atât de mulţi invitaţi internaţionali.

Analistul Ben Wood, de la compania de consultanţă CCS Insight, spune că GSMA a fost o „victimă a circumstanţelor din afara controlului său”. „Este o dezamăgire uriaşă, spectacolul nu va merge mai departe anul acesta”, a spus el.

„Impactul asupra companiilor mici, care au investit o sumă disproporţionată din bugete, dar şi timp pentru acest eveniment nu trebuie să fie subestimat. MWC este un eveniment major pentru mulţi, care acum sunt nevoiţi să găsească cea mai bună cale de ieşire din această situaţie dificilă”, a adăugat acesta.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele