Nou termen pentru documentația la Autostrada Nordului

158
2 minute de lectură

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat, vineri, că documentația privind reactualizarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului va fi lansată până pe 15 august. El a vorbit și despre proiectarea și execuția pentru DN17, informează Mediafax.

„Anunțasem inițial că undeva în luna septembrie vom lansa documentația pentru Autostrada Nordului. După discuția de aseară, am discutat și cu compania și cu cei de la achiziții, am trezit pe toată lumea aseară, până pe 15 august lansăm documentația pentru Autostrada Nordului. Așa am primis, așa vom face. Domnul primar de la Beclean i-am spus că în momentul în care finalizează documentația, studiul de fezabilitate, în două luni de zile lansăm noi proiectarea și execuția”, a declarat Răzvan Cuc, la Bistrița.

Ministrul a afirmat că până la finalul lunii august va lansa procedura de proiectare și execuție și pentru DN17.

„Făcusem o promisiune tot în sala asta în 2017, despre un drum național DN17 Beclean- Cîrlibaba. Până la sfârșitul lunii august dăm drumul și la proiectare și execuție, cu clauze suspensibile. Să intrăm în linie dreaptă. Astea sunt proiectele pe care ni le asumăm”, a adăugat Cuc.

„Centura de la Năsăud. Acum două săptămâni a fost o echipă de la ministerul transporturilor, a vorbit cu domnul primar despre acest obiectiv și îl vom băga pefonduri. Vom lansa documentația, spe,r până la sfârșitul lunii septembrie”, a mai spus ministrul Transporturilor.

În luna mai, Răzvan Cuc a precizat anunța că procedura pentru proiectul “Autostrada Nordului”, respectiv Drumul Expres “Petea – Satu Mare – Baia Mare” va fi gata anul acesta, documentația pentru reactualizarea studiului de fezabilitate fiind deja în pregătire.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele