Orban: Parlamentarii PNL să stea la muncă până la finalul anului

30
2 minute de lectură
Foto: Andreea Alexandru/MEDIAFAX

La ședința BEX de luni, premierul Ludovic Orban le-a spus parlamentarilor PNL să nu plece în perioada următoare, fiindcă atunci vor fi prezentate angajările răspunderii asumate de Guvern, iar bugetul ar putea veni la adoptare între Crăciun și Revelion, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Sursele citate au adăugat că este posibil ca Legea bugetului de stat pentru anul 2020 să intre în procedură legislativă în intervalul 15 – 20 decembrie. O altă variantă luată în calcul ar fi ca Executivul să își asume răspunderea și pe Legea bugetului de stat, au explicat sursele menționate.

Ludovic Orban va avea luni încă o întâlnire cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, la care va participa și Florin Cîțu, înaintea moțiunii simple care va fi votată la Senat. Discuțiile ar putea fi o analiză a Ministerului Finanțelor și Legea bugetului de stat, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Potrivit agendei oficiale, premierul Ludovic Orban și Florin Cîțu au întâlnire la ora 12.00 la Palatul Cotroceni. Unul dintre subiecte ar putea viza analizarea situației la Ministerul Finanțelor Publice, la o lună de la învestirea Guvernului.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că va merge cu proiectul de buget în Parlament, pe când Klaus Iohannis nu a exclus o asumare a răspunderii de către Guvern.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele