Pixuri de lux primite cadou de la primărie, vândute pe internet de profesorii din Sectorul 5

80
2 minute de lectură
Sursa foto: Pixabay

Pe site-ul OLX au apărut anunţuri prin care profesorii vând pixuri primite de la Primăria Sectorului 5. Instrumentele de scris primite sunt de lux, marca Montegrappa, iar dascălii cer între 350 şi 600 de lei, în condiţiile în care preţul de achiziţie a unui pix este de 1.000 lei, transmite Mediafax.

Primăria condusă de Daniel Florea ar fi oferit cadouri profesorilor din sector pixuri de lux, marca Montegrappa, care au un preţ mediu de peste 1.000 de lei bucata.

Pixurile au fost oferite la începutul anului, iar unele dintre ele au fost însoţite şi de agende.

Foarte mulţi dascăli au decis să vândă acum cadourile de la Daniel Florea pe Olx.

„Sunt primite de soţia. Parcă să zic că este o cărticică ceva la pixul ăla, în ambalajul lui”, a afirmat unul dintre vânzători, care a precizat că mai multe cadre didactice au primit astfel de pixuri, mai relatează Mediafax.

„Au fost nişte cadouri primite, na. E vina primăriei. Dacă nu le acceptau profesorii le acceptau alţii”, a spus alt vânzător.

Preţurile la care profesorii vând acum pixurile pe Olx variază între 350 de lei şi 600 de lei, asta în condiţiile în care preţul de achiziţie a unui astfel de produs este de aproximativ 1.000 de lei.

Până la momentul transmiterii ştirii, reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 nu au oferit un punct de vedere pe acest subiect.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele