PNL București a sesizat Curtea de Conturi privind cheltuielile companiilor municipale

82
1 minut de lectură

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, miercuri, că a sesizat Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile efectuate de către companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea hotărârilor de înființare, transmite Mediafax.

„Am sesizat, cu nr. de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea Hotărârilor de înființare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL. Scurt!”, a scris, miercuri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Preşedintele PNL Bucureşti a atașat mesajului și o fotografie cu adresa către Curtea de Conturi.

Pe 26 iunie 2019, Consiliul General al Municipiului București a votat bugetele a 18 Companii Municipale, iar suma totală se ridică la aproximativ 1 miliard de lei. Decizia a fost luată în condițiile în care deciziile de înființare a acestor companii au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel București, potrivit USR București.

Potrivit preşedintelui USR Bucureşti, Curtea de Apel București a respins ulterior cererea de revizuire a deciziei prin care s-a stabilit că toate companiile municipale au fost înființate ilegal.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele