Procurorii militari anchetează intervenția jandarmilor la Topoloveni

81
Sursa: captură video
1 minut de lectură

Parchetul militar de pe lângă Tribunalul București s-a autosesizat în cazul intervenției jandarmilor la Topoloveni în timpul vizitei președintelui PSD, Liviu Dragnea, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

PMP, dar și 41 de grupuri civice au solicitat demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru maniera în care jandarmii au intervenit vineri la Topoloveni, catalogând reacția forțelor de ordine drept una „abuzivă, de intimidare”.

Jandarmeria Argeș a anunțat că protestatarii de la Topoloveni vor fi sancționați contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor. Printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Argeș preciza că 10 persoane au organizat o adunare publică nedeclarată.

Mai mulți protestatari au fost ridicați la Topoloveni, în județul Argeș, de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare. (VIDEO – AICI)

Potrivit lui Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, protestatarii au afișat bannere și au scandat lozinci și au fost conduși la secția de poliție pentru legitimare.

Citiți și: VIDEO Protestatari ridicați de jandarmi la o vizită a lui Dragnea. Oficial: „Paticipau la o adunare publică nedeclarată”

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele