Protest restrâns la Palatul Cotroceni pentru demisia lui Iohannis și eliberarea lui Liviu Dragnea

509
1 minut de lectură

Un protest are la Palatul Cotrceni, câteva zeci de persoane solicitând demisia președintelui Klaus Iohannis, dar şi eliberarea din închisoare a fostului președinte PSD Liviu Dragnea, se arată într-un comunicat Mediafax.

Manifestanții scandează împotriva președintelui Klaus Iohannis și vor eliberarea fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, din penitenciar.

Ei au adus pancarte cu mesaje precum “Și eu sunt Liviu Dragnea”, “Jos statul paralel” sau “Liviu. Deținut politic. Libertate”, susținând că fostul lider social democrat este deținut politic.

Unii dintre protestatari au steaguri tricolore.

Manifestația a fost organizată pe rețelele de socializare, sub titlul ”Demisia Iohannis! Dragnea în libertate! Apel la Patriotism!”.

“Doar pentru patrioții adevărați !!!!!!!!! Nu degeaba s-au luptat stamosii noștrii pentru țară începând de la cei mai mari domnitori până la Liviu Dragnea! libertateeee Liviu Dragnea!!!! Jos Iohannis trădătorul/impostorul/dictatorul!!! Haideți să strângem rândurile și să îi arătăm sasului că nu îi aparțin aceste meleaguri și nu îi dăm voie să ne rupă țară!!!!!!!!”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele