Reacția lui Cîțu, după anunțul PSD: Dăncilă, după ce prezint dovezile, nu mai prinde turul doi

239
1 minut de lectură

Senatorul PNL Florin Cîțu a reacționat, marți, după ce PSD a anunțat că îi va face plângere penală. Liberalul a afirmat că nu este speriat și că Viorica Dăncilă nu va mai prinde turul doi la prezidențiale, după ce acesta le va prezenta procurorilor dovezile privind măsluirea bugetului de stat.

“PSD m-a mai anchetat în 2017 prin ASF tot la ordinul lor. Vă dați seama că nu mă sperie chestia asta și de abia aștept să merg în fața procurorilor, să prezint dovezile. De fiecare dată nu scapă. Viorica Dăncilă, după ce prezint dovezile acestea, nu mai prinde turul doi”, a declarat Florin Cîțu, pentru Mediafax.

Senatorul PNL a anunțat că va sesiza Curtea de Conturi și Comisia Europeană în privința bugetului de stat.

„Voi sesiza Curtea de Conturi și Comisia Europeană în privința bugetului. Curtea de Conturi ar fi trebuie să se autosesizeze dar se pare că președintele acesteia lucreaza cu PSD-ul”, a adăugat Cîțu.

Reacția liberalului vine în contextul în care PSD a anunțat, marți, că va înainta o plângere penală împotriva reprezentanților PNL care au acuzat PSD și ALDE că “ar fi furat” 10% din PIB.

Florin Cîțu a scris, marți, pe Facebook, că guvernul PSD-ALDE a furat aproximativ 10% din PIB în ultimii doi ani și jumătate. Acuzațiilleau fost susținute și de europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele