Robert Negoiță: “Un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat”

62
1 minut de lectură

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a catalogat rezultatul alegerilor europarlamentare, luni dimineață, ca fiind o “surpriză plăcută”, precizând că “un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat, ci, dimpotrivă, sancționat”, ceea ce s-a și întâmplat, transmite Mediafax.

“Am văzut pe anumite posturi de televiziune și prin presă, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtășesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuși să spunem că ar fi o surpriză, consider că este una plăcută”, a scris pe Facebook, Robert Negoiță.

Edilul și-a motivat afirmația, precizând că un mod ticălos de a conduce nu ar fi trebuit și nu trebuie încurajat, ci sancționat, ceea ce s-a și întâmplat la acest scrutin.

“De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancționat! Și asta s-a întâmplat. Mă bucur că trăiesc în această țară, în care populația a înțeles importanța votului și a început să își spună punctul de vedere. Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile și direcțiile. În care trebuie să înțelegem că faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparență, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esențiale”, a mai transmis Robert Negoiță.

Contestarea lui Dragnea în PSD a început încă de aseară și a cunoscut o întețire luni dimineață.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele