Șapte noi decese la pacienți cu COVID-19. Bilanțul morților din România ajunge la 227

119
2 minute de lectură

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi dimineața, șapte noi decese la pacienți cu COVID-19. Bilanțul morților din România ajunge astfel la 227.

Sursa foto: Twitter

Potrivit GCS, un bărbat de 88 de ani din București a murit în 6 aprilie. Acesta era internat în ATI la Spitalul COVID-Colentina, din data de 3 martie, unde fusese transferat de la Spitalul Universitar de Urgență București. Acesta mai suferea de diabet zaharat, HTA ischemică, neurologică cronică, neoplasm și Alzheimer.

Tot la Spitalul COVID- Colentina a fost internată din 31 martie o femeie de 80 de ani din București, care a murit în 2 aprilie. Aceasta fusese internată anterior, în perioada 12-13 martie, în Spitalul Universitar de Urgență București. Potrivit GCS, femeia mai avea diabet zaharat, boală hepatică, cardiovasculară, renală.

Un alt bărbat de 81 de ani din județul Brașov a murit miercuri. Acesta era internat la Spitalul Clinic Județean Brașov, din data de 30 martie, iar din 7 aprilie era în secția ATI. Și acesta suferea de diabet zaharat tip II, obezitate și insuficiență mitrală.

Un alt deces anunțat de GCS este al unui bărbat de 64 de ani din județul Mureș, internat la Spitalul Clinic Județean Târgu Mureș în data de 3 martie și care mai avea boală cardiovasculară, diabet zaharat și obezitate.

Tot la Spitalul Clinic de Urgență din Târgu Mureș era internat un alt bărbat, de 66 de ani din județul Mureș, care a murit marți. Și acesta mai avea o boală renală.

Un alt bărbat de 86 de ani din județul Hunedoara, care suferea de hipertensiune arterială, demență, BPOC și care era imobilizat la pat, a murit în 5 aprilie, a anunțat joi GCS. Acesta era internat din 3 aprilie la Spitalul Municipal Hunedoara, iar în 5 aprilie a fost mutat în ATI.

Un alt deces s-a înregistrat la o femeie de 70 de ani din județul Alba, internată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia de marți. Aceasta a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 miercuri, zi în care a și murit. Femeia mai suferea de diabet zaharat tip II, HTA și nefropatie diabetică.

Bilanțul deceselor înregistrate în România ajunge la 227.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele