Sebastian Cucoș trece la șefia Jandarmeriei București. Rolul său în dosarul 10 august

151
1 minut de lectură

Sebastian Cucoș va reveni la conducerea Jandarmeriei Capitalei, din funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei Române, au precizat, pentru Mediafax, surse din MAI. Cucoș nu va coordona jandarmii la mitingul de sâmbătă, deoarece este în concediu.

Surse din Ministerul de Interne au precizat, pentru Mediafax, că Sebastian Cucoș revine la conducerea Jandarmeriei București, acesta fiind mutat din funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei Române.

Aceleași surse mai arată că, la protestul de sâmbătă, 10 august, Cucoș nu va coordona jandarmii, deoarece este în concediu.

Sebastian Cucoș a fost împuternicit, în 23 august 2018, în funcția de prim adjunct al Jandarmeriei Române, după violențele de la protestul din 10 august 2018. Această împuternicire a expirat, prin urmare, revine pe funcția de la Jandarmeria Capitalei.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violențele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

Citiți și: BREAKING Șeful Jandarmeriei, înlocuit – surse. Sindile, personaj-cheie în 10 august

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele