Simona Halep trece de Nicole Gibbs, ajungând în turul secund la US Open 2019. Cu cine se duelează mai departe

63
1 minut de lectură

Simona Halep reuşeşte prima victorie în trei ani la US Open, 6-3, 3-6, 6-2, cu Nicole Gibbs, în turul 1 la US Open 2019, după un meci cu faze excelente de joc, dar şi o cădere evidentă în setul secund, în care greşelile ei neforţate (22 la număr) şi un joc extrem de energic al americancei de pe locul 135 mondial au complicat o ecuaţie ce părea deja rezolvată, transmite Mediafax.

Simona Halep rupe blestemul ultimilor doi ani şi se califică în turul secund la US Open 2019, după un meci antrenant, cu decisiv, în faţa americancei Nicole Gibbs. Cu cine se duelează mai departe

Halep a convins cu o deplasare bună în teren şi o dreaptă bine calibrată în primul set, apoi – cu o resetare totală a jocului, a tonusului şi a atitudinii, într-un decisiv în care, din nou, a fost forţa dominantă.

Campioana de la Wimbledon şi-a trecut în cont victoria cu numărul 40 în sezon şi va înfrunta în turul secund o altă americancă, Taylor Townsend (116 WTA), învingătoare tot în set decisiv, cu 3-6, 6-3, 6-2, în faţa Katerynei Kozlova (Ucraina, 76 WTA).

Simona Halep a învins-o clar în toate cele trei meciuri directe pe Townsend, fără să piardă vreun set, cel mai recent duel, din acest an, de la Miami, revenindu-i Simonei cu 6-1, 6-3.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele