Sorina Pintea va fi internată sub pază în spital

72
2 minute de lectură
Foto: AGERPRES

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, va fi internată sub pază într-un spital din București, pentru a primi îngrijiri de specialitate, a anunțat luni Poliția Capitalei.

Potrivit Poliției Capitalei, medicul din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Surse judiciare afirmă că este vorba de Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății.

„Pe parcursul internării, paza va fi asigurată de Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventivă”, arată Poliția Capitalei.

Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele