Soros: Facebook ar conspira pentru realegerea lui Trump

13
1 minut de lectură
George Soros. Sursa: Facebook

Potrivit Bloomberg, miliardarul american George Soros a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos că Facebook răspândește dezinformarea în rândul utilizatorilor, iar compania ar putea să conspire cu Donald Trump pentru a fi reales în funcția de președinte al SUA, transmite Mediafax.

„Cred că există un fel de operațiune informală de asistență reciprocă sau înțelegere între Trump și Facebook”, a declarat Soros la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, de săptămâna trecută.

„Facebook va lucra pentru a ajuta la realegerea lui Trump, iar Trump va proteja Facebook, așadar situația aceasta nu se va schimba și îmi fac foarte mari griji despre cum vor evolua lucrurile în 2020”, a adăugat acesta.

Soros nu a oferit nicio dovadă în acest sens.

„Acest lucru este total greșit”, a răspuns purtătorul de cuvânt al Facebook, Andy Stone.

Soros s-a folosit și în trecut de discursul său anual de la Davos pentru a critica gigantul social media. În 2018, acesta a comparat Facebook cu o companie de jocuri de noroc care alimentează dependența în rândul utilizatorilor, iar anul trecut a reiterat necesitatea reglementărilor companiilor din sectorul tehnologiei.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele