Turcan: În unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD

69
1 minut de lectură
Foto: Agerpres

Raluca Turcan a afirmat că liberalilor le-a fost semnalat faptul că în unele școli au început să apară materiale de propagandă pro-PSD. Prim-vicepreședintele PNL solicită inspectorilor din școli, directorilor și cadrelor didactice să respingă astfel de materiale, informează Mediafax.

„Atenție la propaganda electorală în școli! Solicităm inspectorilor școlari, directorilor de școli și cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unitățile de învățământ. Ne-a fost semnalat faptul că în unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD. Astfel, în județul Vrancea, au fost distribuite așa-zise sondaje cu întrebări vădit tendențioase. Hârtiile purtau antetul unei asociații-fantomă și conțineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă”, a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

Aceasta mai acuză PSD că recurge la manipulări și minciuni.

„Spre deosebire de campania deschisă și directă a președintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări și miniciuni. Reamintim că propaganda electorală este strict interzisă în școli. Ne dorim o Românie normală, în care școala să rămână strict un spațiu al educației de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice”, a conchis Turcan.■

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele