Un italian în vârstă de 101 ani, externat din spital după ce s-a vindecat de Covid-19

122
1 minut de lectură
Sursa foto: Twitter

Un bărbat italian în vârstă de 101 ani a fost externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus, a declarat Gloria Lisi, viceprimarul orașului italian Rimini, citat de CNN.

Bărbatul a fost internat la spitalul din Rimini, săptămâna trecută, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 și a părăsit, joi, spitalul, arată sursa citată.

Viceprimarul Gloria a aprecizat că recuperarea bărbatului a fost „cu adevărat extraordinară”, fapt ce dă „speranță pentru viitor”.

„Domnul P. (bărbatul de 101 ani – n.red.) a făcut-o. Familia l-a adus ieri seară acasă. Pentru a ne învăța că nici la 101 ani viitorul nu este scris”, a spus ea.

Domnul P s-a născut în 1919, în timpul pandemiei de gripă spaniolă, care ar fi ucis între 30 și 50 de milioane de oameni în întreaga lume.

Rimini înregistra, joi, 1.189 de cazuri de infecție cu coronavirus, potrivit Departamentului italian pentru Protecția Civilă, citat de CNN.

Joi, bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 8.165 de morţi în Italia, cu 662 de decese în plus faţă de miercuri dar în scădere faţă de intervalul precedent, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 80.539.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele