Validarea Adinei Florea la șefia Secției Speciale, pe masa CSM

29
1 minut de lectură

Plenul CSM are, joi, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obținut punctajul cel mai mare, informează Mediafax.

“Validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 15 mai – 18 iunie 2019 și numirea candidatului admis în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție”, este al 14-lea punct de pe ordinea de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii, de joi.

Ședința este programată să înceapă la ora 12.00.

Procurorii Adina Florea și Sorin Iasinovschi au susținut, marți, interviurile în fața comisiei de concurs din Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de procuror-șef a Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, în timp ce Bogdan Pîrlog nu s-a prezentat.

Potrivit ordinii soluționate a ședinței de marți a CSM, Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj, de 9,86, fiind urmată de Sorin Iasinovschi, cu un punctaj de 8,85 și de Bogdan Pîrlog, care a obținut 3,25.

Potrivit regulamnetului, rezultatele sunt definitive și nu pot fi contestate.

Interviurile au avut loc în contextul în care funcția de procuror-șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a devenit vacantă după ce Gheorghe Stan a demisionat pentru a prelua postul de judecător al Curții Constituționale Române.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele