Virgil Popescu le cere românilor să nu-și ia banii înapoi pe vacanțe

123
1 minut de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, le-a cerut, joi, într-un mesaj publicat pe Facebook, românilor care au plătit avansuri pentru vacanţe să nu se grăbească să îşi ceară banii înapoi, întrucât industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate de pandemia de Covid-19, relatează Mediafax.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, susține că firmele riscă să intre în faliment, dacă se vor confrunta cu multe astfel de cereri.

„Industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate. De aceea fac un apel la cei care au plătit avansuri, să nu meargă să ceară într-un ritm susţinut. Riscă să ducă firmele în faliment şi atunci chiar că nu vor mai avea de unde recupera banii“, a scris Virgil Popescu pe rețeaua de socializare.

Potrivit acestuia, o decizie mai bună pe care o pot lua românii este reprogramarea vacanţei sau chiar amânarea acesteia până în toamnă.

„Cel mai prudent lucru pe care ar trebui să îl facă, eu dacă aş fi client şi aş fi vrut să merg în vacanţă în vară, în toamnă, aş aştepta, aş cere un voucher, o reprogramare, să fiu sigur că banii vor fi recuperaţi ulterior crizei. Împreună vom trece şi de această criză“, a conchis Virgil Popescu. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele