Dincă a reclamat că polițiștii care au intrat în casă l-ar fi bătut

28
2 minute de lectură
Police officers escort Gheorghe Dinca, the suspect in the case of rape and murder of a 15 year-old girl, from a court in Craiova, southern Romania, Saturday, July 27, 2019. Thousands of people took part Saturday evening in Bucharest in a march protesting the handling of the case, blaming Romanian officials for negligence, incompetence and a lack of empathy. (AP Photo/Bogdan Danescu)
Foto: AGERPRES

Polițiștii și jandarmii care au intervenit în casa lui Gheorghe Dincă, după ce Alexandra Măceșeanu a sunat la 112, au fost reclamați că l-au bătut pe Dincă. Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Ana Anuța, spune că există o anchetă în curs.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că procurorii au deschis o anchetă după ce Gheorghe Dincă a depus o reclamație împotriva forțelor de intervenție, pe care le acuză de agresiune.

Deocamdată, cercetările se fac in rem, fără ca vreo persoană să fie acuzată.

„Au fost atunci, la faţa locului, şi poliţişti şi jandarmi. În dosar, urmărirea penală este cu privire la faptă, nu la persoană (…) Este dosarul în lucru, nu este finalizat. Vă spuneam, încărcătura este foarte mare, sunt mai multe persoane cercetate, care au fost în contact, care au fost prezente la cercetarea la faţa locului şi trebuie stabilit exact gradul de participare al fiecăruia”, a spus Anca Anuța.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu rămân în arest, au decis magistrații Tribunalului Olt, care au verificat legalitatea măsurii. Cei doi au fost mutați din arestul IPJ Olt în Penitenciarul Craiova.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele