IPS Teodosie îl va vizita pe Radu Mazăre la închisoare

164
1 minut de lectură

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, îl va vizita pe Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova, unde fostul primar al Constanței este deținut în regim de carantină. De asemenea, mama și fiul lui Mazăre îi vor face o vizită în cursul zilei, informează Ziua de Constanța.

Radu Mazăre mai are de ispășit 9 zile de carantină la Penitenciarul Rahova. După trecerea perioadei de carantină, autoritățile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentință definitivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor și plajelor din Constanța.

La rândul său, Arhiepiscopul Tomisului, care are o relație strânsă cu fostul primar al Constanței, este judecat pentru că ar fi obținut ilegal fonduri europene. Procurorul DNA de şedinţă a solicitat instanţei condamnarea lui Teodosie la închisoare cu executare, iar pedeapsa să fie orientată către maximul prevăzut de lege. La 29 mai, Curtea de Apel Constanța a amânat pentru data de 5 iunie pronunțarea în dosarul Arhiepiscopului.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele