• Opinii

Universitatea din Suceava pune la dispoziție un cămin studențesc pentru medicii Spitalului Județean

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava pune la dispoziție un cămin studențesc pentru medicii din Spitalul Județean.

Anisie: Cursuri suspendate până când nu va mai exista niciun pericol pentru copiii noștri

Monica Anisie a declarat, luni, într-o videoconferință, că orele de curs vor fi suspendate până când nu va mai exista niciun pericol pentru copii.

NEWS ALERT Ministrul Educației: Școlile rămân închise până după Paști

Toate școlile vor rămâne închise și în perioada în care este decretată stare de urgență de către președintele Klaus Iohannis, a anunțat ministrul Educației.

Tudorel Toader, ales din nou rector al Universității Alexandru Ioan Cuza

Fostul ministru al justiției, Tudorel Toade,r a fost ales din nou rector al Universității Alexandru Ioan Cuza.

Firea anunță o platformă didactică online pentru perioada suspendării cursurilor

„După-amiază vom anunța și deschiderea unei platforme online la nivelul municipiului București pentru toți elevii care [...] sunt nevoiți să rămână acasă.“

Aproximativ trei milioane de elevi stau acasă, începând de miercuri până pe 22 martie

Cursurile unităților de învățământ din România sunt suspendate, începând de miercuri până pe data de 22 martie.

Anisie cere profesorilor să realizeze lecții video, anunțând că suportul tehnic este asigurat de TVR...

Ministrul Educației, Monica Anisie, a scris, miercuri dimineața, pe Facebook, că le cere profesorilor să realizeze lecții video.

București: Rectorii a șapte universități publice cer clarificări cu privire la suspendarea cursurilo...

Șapte universități publice din București solicită, prin scrisori comune, atât Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cât și Ministerului Educației clarificări privind oportunitatea suspendării cursurilor „față în față”.

Anisie: Înscrierile în grupa pregătitoare continuă online | After-school-urile private nu vor fi afe...

Foto: Pixabay Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, luni seara, că înscrierile la grupa pregătitoare nu sunt afectate de măsura închiderii unitățile de învățământ în perioada 11-22 martie, acest proces putând fi continuat online. Monica Anisie a spus că înscrierile la grupa pregătitoare nu vor fi afectate de suspendarea cursurilor în şcoli. Înscrierile vor continua, potrivit ministrului, în sistem online. Ministrul Educației a spus, în acelaşi timp, ca fiecare universitate va...

Anisie: Cursurile nu se vor ţine în învăţământul preşcolar, gimnazial, liceal şi postliceal | Univer...

Sursa Foto: gov.ro Ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat, luni seara, că măsura închiderii unitățile de învățământ, între 11 si 22 martie, vizează învăţământul preşcolar, gimnazial, liceal şi postliceal, fiind valabilă atât în mediul privat, cât și în cel de stat. „Comitetul a luat această decizie de suspendare a cursurilor pentru a lăsa posibilitatea părinților de a găsi soluții de a ține copiii acasă. Nu puteam lua decizia de azi pe mâine. Recuperarea cursurilor va fi hotărâtă ...