Telefoanele lui Dincă nu au fost verificate. Încă nu a început percheziţia informatică

1537
2 minute de lectură

Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că a omorât-o pe Alexandra Măceşanu, a fost, în ziua crimei, să îşi încarce cartela telefonică în Craiova, conform informațiilor prezentate de Mediafax. Anchetatorii au ridicat, miercuri, imagini de pe camerele de supraveghere ale unui centru comercial din oraş, unde acesta ar fi fost văzut la ora 10.03.

Gheorghe Dincă şi-a încărcat cartela telefonică la Craiova, în ziua crimei

Surse locale au declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că anchetatorii au indicii privind prezenţa lui Gheorghe Dincă în Craiova joi, 25 iulie, în ziua când ar fi ucis-o pe Alexandra.

Anchetatorii au fost la un complex comercial din Craiova pentru a ridica imagini care arată că Dincă a fost în acea zi la un stand unde a cerut să îi fie încărcată cartela telefonică.

Angajaţii centrului comercial spun că Gheorghe Dincă ar fi ajuns acolo la ora 10.03.

Surse apropiate anchetei arată că acesta ar fi dat primul apel la ora 10.19.

Oamenii din zona centrului comercial povestesc faptul că Gheorghe Dincă venea în Craiova pentru a transporta persoane, luate la ocazie. De altfel, în zona centrului comercial, situat pe strada Caracal, unde a mers Dincă joi se află benzinării de unde localnicii iau ocazia.

Între Caracal şi Craiova sunt circa 50 de kilometrii

Încă nu a început percheziţia informatică

Procurorii DIICOT încă nu au început percheziţia informatică în cazul crimelor din Caracal, nefiind, astfel, verificate telefoanele lui Gheorghe Dincă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii nu au început încă verificarea telefoanelor lui Gheorghe Dincă, deoarece nu a fost efectuată percheziţia informatică.

Totodată, în cadrul unei conferinţe de presă, procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă a anunţat, miercuri, că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf, bărbatul dându-şi consimţământul pentru acest lucru.

“Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens”, a anunţat Felix Bănilă.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele