Tudorel Toader: Apreciem decizia de respingere a proiectului de Lege privind amnistia si gratierea

116
1 minut de lectură

Tudorel Toader arată joi, într-o postare pe Facebook, că apreciază decizia de respingere a proiectului de lege privind amnistia şi graţierea, luată de coaliţia PSD – ALDE, precizând că proiectul a “stat” în Parlament din ianuarie 2017, când la minister era Florin Iordache, ”așteptându-și momentul favorabil”, informează Mediafax.

Postarea integrală:

“O simpla constatare !
Apreciem decizia de respingere a proiectului de Lege privind amnistia si gratierea, proiect care a “stat” in Parlament din ianuarie 2017( cand la MJ era Fl. Iordache), asteptandu-si momentul favorabil.
Exprim convingerea faptului ca a devenit si mai simplu de inteles, refuzul meu, in calitate de Ministru al Justitiei, de a promova OUG privind amnistia si gratierea, impotriva tuturor presiunilor care au existat.
Politica penala este apanajul legiuitorului !”

Premierul Viorica Dăncilă și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu au discutat, miercuri seară, mai bine de două ore, la Vila Lac, despre soarta coaliției de guvernare, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc o nouă discuție. PSD transmite că cei doi au stabilit respingerea proiectului privind amnistia și grațierea.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele