USR, despre cazul primarului din Iași: Situația nu este singulară

55
2 minute de lectură
Primarul Iașiului, Mihai Chirica. Foto: Agerpres.

Vineri, Uniunea Salvați România (USR) arată, într-o postare pe Facebook, că situația primarului Mihai Chirica, „înregimentat în PNL după ce a făcut politică și a fost ales sub sigla PSD”, nu este singulară, adăugând în mesaj și un haștag pentru a denomina traseismul: „#AceeașiMăriecualtăpălărie”.

„Pe zi ce trece crește lista transferurilor pe care PNL le face în timp ce vorbește despre „realizarea marilor reforme de care România are nevoie” și despre repararea „nenorocirilor lăsate de PSD”. Să înțelegem că repară răul făcut de PSD cu oamenii PSD tocmai pentru că sunt cunoscători ai „mecanismului”? Sau că încearcă să-i păcălească iar pe români? #AceeașiMăriecualtăpălărie”, se arată în mesajul postat de formațiunea politică.

În ultima perioadă au existat zvonuri că Mihai Chirica va candida din partea PNL la Primăria Iași, iar miercuri președintele filialei municipale a PNL Iași, Marius Bodea, a spus că a fost anunțat de către conducerea centrală a PNL că Mihai Chirica este adus în partid.

Miercuri, primarul Iașului, Mihai Chirica, a susținut, într-un comunicat transmis de Mediafax, că drumul său politic va continua alături de Klaus Iohannis. Chirica nu a precizat dacă va candida sau nu la Primărie din partea PNL.

În 2017, Mihai Chirica a fost suspendat din toate funcţiile politice pe care le avea în PSD, iar ulterior, în 2018, a fost exclus din PSD.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele