Reporter Global nr. 61

Se scufundă coaliția?

64
8 minute de lectură

Scena politică românească a fost ocupată de tensiunile din coaliția care guvernează România. O criză politică atipică, provocată de ambițiile liderului ALDE, care s-a distanțat de PSD, un partid de la care aștepta susținere pentru o candidatură la președinția României. Întrebarea căreia evenimentele din aceste zile nu i-au dat un răspuns definitiv este: va pleca ALDE de la guvernare? Și dacă va pleca, atunci care vor fi consecințele? În ciuda debutului unui sezon electoral destul de tensionat, agenda politicienilor în această toamnă este foarte încărcată.

Ei trebuie să corecteze erorile unui program de guvernare populist, care iată, creează deja probleme economiei. Tensiunea continuă și va trebui să ne obișnuim cu ea. Urmează trei sezoane consecutive de alegeri. Atenție mare însă în restul lumii, unde mulți se tem că semnele recesiunii globale se înmulțesc.

Reporter Global, săptămânal economic, partener exclusiv The Economist vă oferă începând cu 23 august numărul 61 al revistei. În cele 66 de pagini ale ediției veți găsi interviuri și analize interne și internaționale din domeniile economic și politic, opinii și editoriale scrise de jurnaliștii și contributorii noștri de marcă.

Titluri:

Este posibila o alianta de la Atlantic la Vladivostok? Da, dacă Putin nu s-ar teme de liberalism. Și dacă ar fi întrebați și cei din Europa Centrală și de Est.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele